PROGRAM

Carrièredag Bèta in Bestuur & Beleid (BiBB)

Date:

Time:

09:30 - 18:00 hrs

Location:

Amsterdam: KNAW Trippenhuis

 

Due to the close connection to Dutch government and administration agencies, this event will unfortunately be in Dutch only.

Registration deadline is October 6th, 2022. 

Ben jij een promovendus, masterstudent of postdoc en Bèta? En wil je graag bijdragen aan het oplossen van grote maatschappelijke problemen? Dan nodigt Bèta in Bestuur & Beleid (BiBB), je graag uit om deel te nemen aan onze eerste carrièredag op 9 november 2022 in het KNAW Trippenhuis te Amsterdam.

Het doel van deze dag is om bèta’s en bèta wetenschap dichter bij bestuur, politiek en beleid te brengen. En om jonge bèta’s die interesse hebben in politiek de mogelijkheid te geven in aanraking te komen met het veld.

Deze dag biedt je de mogelijkheid om iets te leren van mensen die een baan in bestuur en beleid hebben gekozen: over hun motivatie, belangrijke competenties die je nodig hebt voor zo’n soort baan en het geeft voorbeelden van carrièremogelijkheden in deze sector. Laat je inspireren door onze verschillende sprekers (van early/mid career tot (zeer) gerenommeerd) die nu werkzaam zijn in de verschillende disciplines van politiek, bestuur en beleid. Enkele van onze bijzondere sprekers zijn:

  • Pieter Waasdorp – Directeur Ondernemersklimaat, Min. Van Economische Zaken en Klimaat
  • Dr. Eppo Bruins – Voorzitter AWTI, voormalig Tweede Kamerlid
  • Prof. dr. ir. Paulien Herder – Decaan faculteit Technische Natuurwetenschappen, TU Delft

Naast deze sprekers zal er ook een netwerkborrel plaatsvinden en zijn diverse organisaties die een rol binnen de publieke zaak bezetten aanwezig om je meer te vertellen over banenopties. Bekijk het gehele programma op onze website!

Zou jij graag aanwezig willen zijn tijdens onze eerste BiBB carrière dag? Aanmelden kan via deze link (deadline: 6 oktober).

Let op, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze carrière dag. De kosten van deelname bedragen 15 euro pp.